X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Najsvjetlije stranice umjetničke muzike
Najsvjetlije stranice umjetničke muzike
22:15
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Najsvjetlije stranice umjetničke muzike

Najsvjetlije stranice umjetničke muzike - najpopularnija djela umjetničke muzike u izvođenju najboljih svjetskih orkestara i solista, na programu Radija RS, u emisiji koju uređuju Tatjana Savić i Igor Divljak.
U ciklusu emisija "Najsvjetlije stranice umjetničke muzike" slušaćete najbolja izvođenja poznatih djela iz bogatog stvaralačkog opusa slavnih svjetskih majstora.
Ukoliko je ova emisija vaš izbor, sasvim sigurno, svake večeri ugodne trenutke provodićete uz popularne kompozicije Volfganga Amadeusa Mocarta, Ludviga van Betovena, Јohana Sebastijana Baha, Petra Iljiča Čajkovskog, Јozefa Hajdna, Frederika Šopena i ostalih poznatih kompozitora.
Ako ste ljubitelji ovog muzičkog žanra, budite uz program Radija RS, svakog dana od 22 časa i 15 minuta.

 

 

 

Redakcija: Muzički program

Kontakt:

22:15 | četvrtak, 17. Oktobar
Emisija klasične muzike
Večerašnju emisiju popularne umjetničke muzike, koja je na programu u redovnom terminu od 22 časa i 15 minuta, u potpunosti smo posvetili djelima pisanim za klavir. U interpretaciji eminentnih domaćih i svjetskih pijanista poslušajte "Polonezu" br.1 iz opusa Frederika Šopena, "Mjesečevu sonatu" Ludviga Van Betovena i "Hromatsku fantaziju i fugu" i "Tokatu" Јohana Sebastijana Baha. Nadamo se da je to dovoljan razlog da i večeras svoje vrijeme podijelite sa nama, na talasima Radija Republike Srpske.