latinica  ћирилица
NAЈKUTAK REPUBLIKE SRPSKE | 06/06/2013 | 12:03

ISTOČNO SARAЈEVO - DOM ZA STARA LICA

Dani "životne zlatne jeseni" uljepšani zelenilom i cvijećem.

  Zaposleni u Domu penzionera i starih lica u Istočnom Sarajevu dan po dan ,uz mnogo ljubavi , brižno grade kutak u kojem svakodnevno uživaju njihovi korisnici sa porodicom.

Kao najljepši dio dvorišta, izdvajaju ruže, ali i ostalo ukrasno bilje koje zahtijeva redovnu njegu i dosta posla za zaposlene, ali i za korisnike ove Ustanove.Rado pomažu, uživajući u rezultatima rada.

„Ako je proljeće treba da se to uredi i sredi, u toku ljeta da se održava, znači otprilike sat - dva dnevno posla. Sva rodbina koja dolazi ovdje, mislim da su više nego oduševljeni kada dođu u našu Ustanovu, osim usluga koje se pružaju korisnicima, vrlo je bitan kutak i ovaj okoliš , da ljudi mogu da izađu, prošetaju, da imaju svoj mir, a mislim da je ovdje stvoren.“ ističe Ljubica Berbak, direktorica Doma penzionera i starih lica Istočno Sarajevo

Dom penzionera i starih lica u Istočnom Sarajevu postoji od 1996.god . a od 2006. smješten je u Donjim Mladicama, na području opštine Istočna Ilidža. Zlatnu jesen života i mirne penzionerske dane ovdje provodi 135 korisnika.

ISTOČNO SARAЈEVO - DOM ZA STARA LICA