latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 06/09/2013 | 11:21

SLAĐANA KOLjANČIĆ: 55. od Vaših i naših 100 lica!

Ona je ZMAЈICA!!!

Јedina je žena tjelohranitelj u BiH. Diplomirana je pravnica za bezbjednost i kriminalistiku. Poznaje 10 borilačkih vještina. Majstor je karatea , trener i sudija  C kategorije. Govori 3 strana jezika- engleski, talijanski i japanski. Bavila se politikom , radila u nevladinom sektoru.  

Slađana Koljančić

Banjalučanka Slađana Koljančić, od "malih nogu" bavi se sportom. Od "malih nogu" zaljubljena je i u posao tjelohranitelja i u "uniformu" . Kaže , to je logično , jer joj je otac  radio u obezbjeđenju.

Posao tjelohranitelja , iako sobom nosi mnogo više rizika, za nju je kaže , kao i svaki drugi posao. Pristupa mu potpuno fizički i psihički spremna. Ne samo prema poslu, tako se odnosi i prema životu. Spremno dočekuje sve životne izazove , sve sreće i nedaće. Veliki je optimista, koji voli život, voli ljude.

Da bi bili dobar tjelohranitelj, da bi čuvali tuđi život, morate kaže, biti dobar , normalan i zdrav čovjek, da se trudite da uspijete u životu, da imate svoje ciljeve, da ste psihički stabilni, da znate šta želite i da ulažete mnogo truda, znanja i sposobnosti da sve što želite i ostvarite.

Slađa želi ostati u svom gradu, želi svojim radom i životnim primjerom biti uzor mladima.Želi u Banjaluci pronaći posao, nastaviti studije, ponovo otvoriti školu karatea, raditi sa djecom, sa mladima, trenirati ih , naučiti ih da nije sve u medaljama, da nije zlato sve što sija, da su dobri i usponi i padovi, da se i poslije pada ustaje i ide hrabro dalje, ЈER SVE ЈE TO ŽIVOT!

Sigurni smo, Slađana će svoje želje i ostvariti. Zmajica je to! Banjalučko-japanska :)