latinica  ћирилица
ЈUTARNjI PROGRAM | 06/09/2013 | 22:20

8. septembar, početak prikazivanja serije Zamalo život

Prvu epizodu humorističkog serijala Zamalo život , pod nazivom "Pašteta mladosti", TV RS počeće da prikazuje u nedelju, osmog septembra.

 

"Zamalo život" je humoristički serijal u kome jedna prosječna porodica, u seriji porodica Bekavac, prolazi kroz razne komične situacije sa komšijama , prijateljima i saradnicima .
U seriji likove tumače naši najbolji glumci , a troje su bili gosti Јutarnjeg programa Radija RS- glumice Gordana Milinović i Slađana Zrnić, u seriji Velinka i Јovanka i glumac, Aleksandar Stojković , koji u seriji glumi Čedu.
"Sa nestrpljenjem očekujem prvu epizodu serije i reakciju gledalaca. Iako komedija, mislim da je ovo serija koju će rado gledati sve generacije, jer oslikava realno stanje u današnjem vremenu, smatra Gordana Milinović, koja u seriji glumi baku Velinku.
"Bake niko ne sluša", kaže naša poznata glumica," ali one ipak, uspiju da se izbore za svoje mjesto".
"Mislim da će gledaoci u ovoj seriji obožavati da me mrze, kaže Slađana Zrnić, koja u ovoj seriji glumi Јovanku. Јovanka jedina zarađuje u kući , postavlja se kao glava porodice i teroriše ukućane-djecu, muža , svekra , svekrvu....U nekim momentima to djeluje simpatično, ali, molim vas , nemojte da pokušavate da opravdate Јovankine poteze, jer je ona sinonim svega negativnog u društvu", rekla je Slađana Zrnić, između ostalog, u Јutarnjem programu Radija RS.
"Ova serija pomijera standarde domaće televizijske produkcije i nadam se da će biti snimljena i druga sezona" , rekao je Aleksandar Stojković, koji u seriji glumi Čedu.
"Čeda je ", kaže Aleksandar, "klasičan papučar , bez pogovora sluša suprugu- čuva djecu, kuha, pere, sprema "...
"Mnoge serije dobile su podršku gledalaca tek u drugoj sezoni i nadam se da će nas produkcija i naročito, sponzori, podržati. U ovim vremenima najmanje se izdvaja za kulturu, a kultura je nadogradnja , sve ono što smo zaista mi i mislim da je nepravedno zapostavljena", kaže Aleksandar Stojković, Piksi.
Osim glumaca, koji su bili naši gosti u studiju Radija RS, u seriji glume i Nikolina Јelisavac, Miljka Brđanin Babić, Aleksandra Spasojević, kao i sjajni glumac iz Prijedora, nosilac jedne od glavnih uloga, Rade Stupar. Tu su i studenti Akademije umjetnosti kao i mladi glumci škole glume Dječijeg pozorišta RS.
Scenaristi su Mario Ćulum, Milan Gajić i Slaviša Radan. Direktor fotografije je Igor Šamara. Reditelj i producent Mladen Đukić.
Serija je snimana u Banja Luci, u produkciji AEON I RTRS.