latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 25/09/2013 | 10:00

MLADEN TOMIĆ: 68. od Vaših i naših 100 lica!

Naš, a svjetski! :) DJ i muzički producent iz Banjaluke koji je davno svojom muzikom i svojim elektronskim ritmom osvojio Evropu, a sada i američko tržište! KAKO??? UZ DUGOGODIŠNjI TRUD I RAD I OGROMNU LjUBAV !!!

Mladen producira i stvara elektronsku muziku- uglavnom "techno" i  "tech-house", više neki andergraund zvuk. Posao DJ-a je da nastupa pred publikom "miksajući" jednu, dvije ili više "stvari" stvarajući potpuno novi ritam i novu pjesmu, ali prije svega, STVARAЈUĆI DOBRU, POZITIVNU, PLESNU ATMOSFERU ! :)

Mladen Tomić

Počeo je 90-ih godina, kao srednjoškolac, puštajući muziku u banjalučkim klubovima. Nakon toga se usavršavao, učio da profesionalno miksa, udružio se sa prijateljem Sinišom Tamamovićem, zajedno su nastupali, postajali sve bolji i bolji, pravili su sve bolje i masovnije žurke, kupili su , za ozbiljniji rad neophodnu kvalitetnu opremu ...I TAKO ЈE SVE KRENULO!

Danas, njegov nastup razlikuje se od rada većine DJ-eva, jer u jednom setu pušta više od 50%  svoje muzike. Mladen Tomić ima oko 20 izdanja na pločama i oko 80 digitalnih izdanja. Mnogi svjetski DJ-evi puštaju njegovu muziku, zahvaljujući čemu je i postao internacionalno i traženo ime u svijetu elektronske muzike.Njegove pjesme su u vrhovima svjetskih top lista.

Nastupa je bilo MNOGO!!! Evropsko muzičko tržište odavno zna za Mladena, a u zadnje vrijeme polako, ALI SIGURNO osvaja i druge kontinente!

Nedavno se vratio iz Njujorka. Prije toga nastupao je u Kolumbiji, Meksiku, na festivalima pred više od 10 000 ljudi . To mu je i najveća nagrada za sav uložen trud: nastupi i adrenalin - pozitivna energija koju dobija od rasplesanih ljudi I KOЈA GA NOSI SVE OVE GODINE!!!

"MOŽE SE USPЈETI ! ULOŽITE TRUD I REZULTATI ĆE BITI TU!"