latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 01/10/2013 | 11:58

RADMILA LIZDEK: 72.od Vaših i naših 100 lica!

KAKO IZGLEDA ŽIVOT ISPUNjEN UMЈETNOŠĆU?

Radmila Lizdek Sve što je interesuje i zaokuplja u vezi je sa umjetnošću, u vezi sa slikarstvom. Smatra da izbor bilo koje profesije , kod svih nas potiče iz najranijeg djetinjstva, iz ljubavi koja se tada razvija.

Svoje dane raspusta , najljepše dane djetinjstva Radmila je provodila kod babe i dede, u selu udaljenom 6 km od Nevesinja. Kamene , male seoske kuće, bez struje ....te slike su se u njenu svijest duboko urezale i do danas je inspirišu za prenošenje tog dobro poznatog ambijenta na slikarska platna. 

Šta je uspjeh?

Dok nije upisala  akademiju-uspjeh je bio upravo to: da upiše likovnu akademiju!!

"Danas je uspjeh baviti se poslom koji zaista volite, koji vas ispunjava, uspjeh je imati zdravu porodicu, biti okružen dobrim, pozitivnim ljudima. NAЈBITNIЈE ЈE BITI DOBAR ČOVЈEK!!!", poručuje nam Radmila, " Svakoga gledati u oči, polako, korak po korak, uporno do svog cilja. Uspjeh preko noći najčešće je "šupalj", od toga nema ništa.

"Budite svoji, izbijte Holivud iz glave , PRIHVATITE SEBE, BUDITE ONO ŠTO ЈESTE! Budite ponosni na to ko ste, odakle ste, budite prije svega- DOBRI LjUDI-!"