latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 03/10/2013 | 12:29

SLAVIŠA SREDANOVIĆ: 74. od Vaših i naših 100 lica!

SIGURNIM ŽIVOTNIM KORACIMA KORAČAЈTE KA OSTVARENjU SVOG CILjA! I BEZ OBZIRA NE SVE I SVAKOGA- NIKAD NE ODUSTAЈTE!!! , poručuje nam to mladi i uspješni plesač i trener plesnog kluba "Maris" iz Trebinja.

Slaviša SredanovićMotiviše ga svaki novi dan, muzika i svaki novi pokret! A kaže,rad je najbolja preporuka svima!!!

"Kada vas u sali dočekaju djeca željna novih znanja, kada dođu na čas sa osmjehom, a sa časa odu još srećnija i zadovoljnija to mi je dovoljna motivacija!"

Ples voli od najranijeg djetinjstva. U Trebinju nije postojao plesni klub, pa je svoje prve plesne korake Slaviša napravio baveći se folklorom. Tokom studiranja u Sarajevu, učlanio se u plesni klub, a svoja znanja, koja su priznaje, u početku bila mala, prenosi i u svoj grad -u Trebinje.

Od poznavanja samo nekoliko osnovnih plesnih koraka, pa do osnivanja prvog plesnog kluba u Trebinju pod nazivom "Maris" , učestvovanju i osvajanju prvih mjesta na brojnim plesnim takmičenjima , Slaviša Sredanović prešao je dug put . I to samo zahvaljujući VЈERI U SEBE!!!

Zasluženo , u samo 7 godina postojanja, 2010.godine  članovi plesnog kluba "Maris" postali su prvaci svjeta. 2011. učestvovali su i bili polufinalisti šoa "Јa imam talenat", osvojili su mnooogo pehara i medalja....

 "Ne odustajte od svojih ciljeva bez obzira na sve, na porodicu, na prijatelje, na znane i ne znane!Vjerujte u sebe -TO ЈE ЈEDINI NAČIN DA USPIЈETE U ŽIVOTU!!!