latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 10/10/2013 | 14:13

DRAGIŠA SIKIMIĆ: 79. od vaših i naših 100 lica!

AKO VAM NEKO KAŽE DA NEŠTO NE MOŽETE, URADITE SUPROTNO , POKAŽITE DA MOŽETE SVE !

Kao gimnazijalac iz Ljubinja , nije ni sanjao da bi u budućnosti mogao da se bavi novinarstvom.Ali ovo je još jedan dokaz koliko je lako zaljubiti se u potrebu  da budete informisani, ali i da na brz i tačan način informišete druge.

"Sve je stvar lične volje i energije, shvatanja života i životnih problema. Јedan doktor mi je rekao da nisam ni svjestan da živim srećnije i zadovoljnije od 80% populacije, jer radim, radim ono što volim, radim za sebe i svaki dan imam nove ideje i nove ciljeve. Zamislio sam se...i shvatio da je u pravu! Ne mora značiti ni da su potpuno zdravi ljudi srećni i zadovoljni. Nažalost, često nisu.

Novinarstvo je vrlo odgovorno zanimanje ili bi bar trebalo da bude takvo. Odgovorna i nimalo laka djelatnost. Srećan sam što osnivanjem portala "Moja Hercegovina" mogu doprinjeti pravovremenom i tačnom informisanju javnosti, što imam priliku da javnosti vratim povjerenje u medije."

Portal "Moja Hercegovina" je za vrlo kratak period ostvario značajne rezultate i zavidan uspjeh. Kao zahtjevan medij zahtjeva stalno praćenje najnovijih informacija , pa Dragiša dnevno za laptopom provodi i do 12 sati.

A da li ste ikada čuli za epidermolizu?

Ako niste, nije ni čudo, jer od ovog kožnog oboljenja boluje samo 15 osoba u RS.Јedna od njih je i Dragiša.

Bolest i fizička ograničenja koja sobom nosi, ne predstavlja mu problem u poslu. Više mu smeta u svakodnevnom životu, pri obavljanju  rutinskih radnji i u kontaktu s ljudima. Tačnije u kontaktu-ne smeta Dragiši, već ljudima koji se boje svega nepoznatog .

Dragiša svima nama savjetuje: Vjerujte u sebe! IZGRADITE OGROMNO SAMOPOUZDANjE! NE SLUŠAЈTE ŠTA VAM LjUDI GOVORE, VEĆ OSTVARUЈTE SVOЈE IDEЈE!

NEMA NEMOGUĆIH STVARI! MOŽETE SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!