latinica  ћирилица
100 LICA, ЈEDNA PRIČA | 18/10/2013 | 09:54

SAŠA ЈOVANOVIĆ: 85.od vaših i naših lica!

ŠTA GA POKREĆE? LjUBAV!

Saša se prvo zaljubio u gimnastiku, potom u rukomet, pa u sportski ples.A kroz ples i u svoju sadašnju suprugu :) Danas je ponosni otac dvoje djece, višestruko nagrađivan plesač , ali i profesor na fakultetu Fizičkog vaspitanja i sporta u Banjaluci.

Saša Jovanović

Sportski ples ga je vodio iz Banjaluke do Slovenije, gdje je 4 godine bio na specijalizaciji, a zatim je sa vrhunskim evropskim i svjetskim plesačima obišao skoro sve gradove svijeta učestvujući na plesnim takmičenjima.

Želja za daljnjim izučavanjem plesa, praktično, ali i teoretski, upisao je fakultet Fizičkog vaspitanja i sporta. Kao najbolji student te generacije, nagrađen je i zlatnom plaketom. Postdiplomske studije je upisao kako bi dobio mogućnost da svoja znanja prenese generacijama koje dolaze. Počeo je da radi kao asistent, a sada kao docent predaje različite predmete na fakultetu sporta.

SVIMA ŽELI PRENIЈETI PORUKU : "Najbitniji je mir u sebi i ljubav prema svemu-prema sebi i drugima. Ta ljubav će vas motivisati da savladate sve prepreke. DA PREPREKE PRETVORITE U IZAZOVE-izazove da budete sretniji, pametniji, da bolje shvatite i sebe i okolinu I DA ISTRAЈETE U TOME ŠTO RADITE!"