latinica  ћирилица
POZDRAV IZ SOČIЈA | 08/02/2014 | 19:07

Neka Igre počnu

Ceremonija otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara su događaji koje svi takmičari ali i gledaoci čekaju sa nestrpljenjem.Organizatori se potrude da naprave manifestaciju za pamćenje, a detalji te manifestacije ostaju u tajnosti sve dok ceremonije ne krene.

Žana Novaković na otvaranju ZOI Soči 2014.Tako je bilo i sinoć u Olimpijskom parku i dvorani ,,Fisht,, u Adleru. Hiljade mladih talenata nam je predstavljalo svoje vještine iz različitih akrobatskih i umjetničkih grupa. Ukupno 88 država defilovalo je sinoć i predstavilo svoje učesnike na igrama.
 
Ako ste i vi bili pored malih ekrana mogli ste viđeti i našu, malu ali odabranu ekipu.
Zaista je lijepo bilo biti dio cijele te atmosfere po sad već drugi put u karijeri.
 
Kao i u Vankuveru, ponovo sam nosila državnu zastavu ispred našeg tima i bila sam jako srećna i uzbuđena zbog toga.
 
Samo mi je bilo žao što nisam uspjela viđeti paljenje olimpijskog plamena uživo što ste, vjerujem, vi jako lijepo mogli viđeti na ekranu, tako da vam malo zavidim na tome.
 
Јutros smo uspjeli odspavati malo duže ali je podne bilo rezervisano za trening. Uslovi su zaista dobri i služi nas lijepo vrijeme pa se ne bi bunili da tako ostane do kraja.
 
Kako su igre zvanično počele sada svi sa nestrpljenjem očekujemo svoje startove i nadamo se da ćemo ostvariti svoj maksimum i pokazati sve što znamo.
 
Sutra će Tanja i Igor imati svoje prve trke pa im svi želimo puno sreće i uspjeha. Mi cemo izaći da navijamo  za svoje drugare, a pozivam i vas da to učinite putem malih ekrana.
 
Za sada toliko od mene...puno pozdrava iz sunčanog Sočija.

ZOI Soči 2014. - pred otvaranje

ZOI Soči 2014. sa otvaranja

ZOI Soči 2014. sa otvaranja

ZOI Soči 2014. sa otvaranja