latinica  ћирилица
16/09/2014 |  17:11 | Autor: RTRS

Radojičić: "Vrbas" zaslužuje društvenu pažnju

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić smatra da Kajak-kanu klub "Vrbas" zaslužuje društvenu pažnju zato što populariše sport, učestvuje u međunarodnim događajima i takmičenjima, te populariše grad Banjaluku i Republiku Srpsku.
Igor Radojičić u KKK "vrbas" Banja Luka - Foto: SRNA
Igor Radojičić u KKK "vrbas" Banja LukaFoto: SRNA

"Članovi ovog kluba dali su svoj doprinos i u maju, kada su spasavali i pomagali ugroženom stanovništvu od poplava", rekao je Radojičić.

On je nakon današnje posjete Kajak-kanu klubu "Vrbas" Banjaluka rekao da je riječ o klubu sa veoma dugom tradicijom, koji narednih godina ima pred sobom organizaciju nekoliko važnih evropskih i svjetskih prvenstava.

Nikola Stanković iz Kajak-kanu kluba rekao je da je za klub značajna posjeta predsjednika Parlamenta Srpske, jer je to pokazatelj da ipak neko prepoznaje i cijeni ono što klub radi. Stanković je sa Radojičićem razgovarao o istoriji kluba i njegovim programima i planovima. On je upoznao Radojičića sa predstojećom organizacijom Evropskog i prvenstva za seniore 2015. godine, te organizacijom Svjetskog prvenstva za seniore 2016. godine.