latinica  ћирилица
29/11/2014 |  08:58 | Autor: RTRS

Ponegdje sa kišom, tokom dana mogući sunčani periodi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutro će biti oblačno, ponegdje sa slabom kišom, a tokom dana mogući su i povremeni sunčani periodi.
Vjetar - Foto: TANЈUG
VjetarFoto: TANЈUG

Hidrometeorološki zavod Republike Srpske saopštio je da će na jugu i dalje padati kiša, a ponegdje na sjeveru i istoku magla će se zadržati i tokom dana uz hladnije vrijeme.

Vjetar slab istočni na sjeveru, u ostalim predjelima umjeren jugo, na jugu Hercegovine povremeno pojačan.

Јutarnja temperatura od tri do 10, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna od sedam u mjestima sa maglom do 16, na jugu ponegdje i oko 19 stepeni.

Јutros je u Republici Srpskoj i FBiH bilo oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom, a ponegdje je registrovana i grmljavina, saopštio je Hidrometeorološki zavod FBiH.

Temperatura u 7.00 časova: Gradačac dva stepena, Mlječanica, Srbac, Bijeljina, Doboj tri, Novi Grad, Zvornik, Banjaluka, Prijedor, Bihać, Bjelašnica, Sanski Most, Tuzla četiri, Mrkonjić Grad, Rudo, Ribnik, Zenica pet, Foča, Višegrad šest, Sokolac, Bugojno sedam, Klekovača, Srebrenica, Istočni Drvar, Han Pijesak, Mrakovica osam, Gacko, Kalinovik, Čemerno, Drinić devet, Nevesinje 10, Sarajevo 11, Bileća, Livno 12, Mostar 14, Trebinje 16, Neum 18.

Padavine u protekla 24 časa: Gacko 13, Mostar 10, Bileća, Čemerno, Neum devet, Trebinje
pet, Kalinovik, Nevesinje tri, Sarajevo i Bjelašnica dva, Han Pijesak i Foča jedan litar po metru kvadratnom i drugo.