latinica  ћирилица
29/11/2014 |  20:02 | Autor: B92

Zvezda pobijedila OFK Beograd

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu OFK Beograda u posljednjem subotnjem meču 13. kola Јelen Superlige – 2:1 (1:0).
Fudbal: Crvena zvezda - OFK Beograd - Foto: TANЈUG
Fudbal: Crvena zvezda - OFK BeogradFoto: TANЈUG

Domaći tim ponovo nije blistao, bio je na ivici novog neuspjeha i remija, ali je Đorđe Despotović uspio da donese svom timu sva tri boda u 81. minutu, svojim prvim golom u šampionatu.

Zvezda je povela već u 77. sekundi meča, kada je Aleksandar Katai sa desetak metara pogodio bliži ugao Čupića, da bi Romantičare na korak do iznenađenja doveo 17-godišnji Borko Duronjić u 73. minutu.

U domaćem timu, koji je bio daleko najmlađi u posljednjih nekoliko godina i činili su ga pretežno igrači iz omladinske škole šampiona Srbije, nije bilo povrijeđenih napadača Luke Јovića i Đorđa Rakića, suspendovanih Bogdana Planića i Nikole Mijailovića, kao ni Vukana Savićevića koji ima upalu pluća.

Kod gostiju u timu, ali i ni na klupi, pomalo iznenađujuće nije bilo najboljeg igrača – Dejana Dražića. On je inače dijete Partizana, počeo je svih 13 mečeva ove sezone za 'Romantičare', ali ga ovoga puta nije bilo ni u protokolu.