latinica  ћирилица
23/12/2014 |  16:29 | Autor: SRNA

Sutra sunčano i toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano i prijatno toplo vrijeme, sa malo oblaka, i najvišom dnevnom temperaturom od osam do 15 stepeni Celzijusovih.
Vedro - Foto: RTRS
VedroFoto: RTRS

U Republici Srpskoj jutro će biti svježe i pretežno vedro, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku očekuju se sumaglica i magla, a u višim predjelima mraz.

U mjestima gdje se magla duže zadrži tokom dana biće hladno.

Vjetar će biti slab jugozapadni i zapadni, saopšteno je iz Republičkog Hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura iznosiće minus dva do pet, na jugu do sedam stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog Hidrometeorološkog zavoda.

U većini krajeva danas je preovladavalo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u Hercegovini. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Čemerno jedan stepen, Bjelašnica, Gacko, Višegrad i Goražde dva, Rudo tri, Foča i Nevesinje četiri, Kalinovik pet, Kupres i Sokolac šest, Mostar, Bileća, Sarajevo i Srebrenica sedam, Stolac i Han Pijesak osam, Bugojno i Livno devet, Drvar, Neum, Trebinje, Mrakovica i Zenica 10, Prijedor 11, Zvornik, Mrkonjić Grad i Drinić 12, Doboj, Srbac i Tuzla 13, Sanski Most i Ribnik 14, Banjaluka, Novi Grad i Bijeljina 15, Bihać i Gradačac 16 stepeni Celzijusovih.