latinica  ћирилица
04/01/2015 |  20:00 | Autor: TANЈUG

Milošević: Uspjesi mladih selekcija u sjenci rezultata A tima

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Savo Milošević rekao je 2014. godina bila uspješna za srpski fudbal, ali da ostaje žal zbog rezultata najjače selekcije, koji bi mogli da se isprave u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj.
Savo Milošević - Foto: RTRS
Savo MiloševićFoto: RTRS

"Moramo da budemo zadovoljni onim što su uradile sve omladinske selekcije, počev od mlade reprezentacije i plasmana na Evropsko prvenstvo u Češkoj, kao i godinu dana mlađih na šampionat svijeta na Novom Zelandu. Dva fenomenalna rezultata i prvi put u istoriji u situaciji smo da igramo dva velika takmičenja u samo mjesec dana. Kadeti i omladinci još uvijek imaju mogućnost da odu na EP, tako da 2015. godina može da bude sjajna", rekao je Milošević u novogodišnjem intervjuu Tanjugu.

Milošević je istakao da se uspjesi mlađih selekcija pomalo u sjenci zbog rezultata A tima, ali da šanse još uvijek nije izgubljene.

"Ostaje žal zbog i iskreno vjerujem da to može da se popravi u ovoj godini. Imamo dovoljno kvaliteta i dobar tim kako bi se izvukli iz ove situacije i zauzmemo bar treće mjesto koje vodi u baraž. Verujem da je to izvodljivo i nadam se da ćemo zadovoljiti narod i rezultima najjače selekcije, pošto su svi ostali u sjenci", naveo je Milošević, koji je za načionalni tim odigrao 102 utakmice, samo jednu manje od rekordera Dejana Stankovića.