latinica  ћирилица
28/01/2015 |  09:59 | Autor: SRNA

Vlada RS danas o dopuni uredbe o stručnom ispitu za rad u upravi

Vlada Republike Srpske razmatraće danas Prijedlog uredbe o dopuni Uredbe o stručnom ispitu za rad u upravi Republike Srpske.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Pred ministrima će se naći i Informacija u vezi sa prijedlogom za produženje Projekta "Edukacija voditelja upravnih postupaka i inspektora", kao i Informacija o realizaciji Programa suzbijanja infektivne anemije kopitara u Republici Srpskoj.

Dnevnim redom sjednice predviđeno je i razmatranje Informacije o provođenju Studije klasične kuge svinja u Republici Srpskoj u 2014. godini, Informacije o realizaciji Strategije suzbijanja i iskorjenjivanja bruceloze u Republici Srpskoj u 2014. godini, te Akcionog plana za provođenje ove strategije, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i Prijedlog odluke o provođenju službenih kontrola i revizije službenih kontrola subjekata u poslovanju sa hranom životinjskog porijekla namijenjene za izvoz u zemlje Evropske unije.

Ministri će razmatrati i Prijedlog odluke o pokretanju postupka dođele koncesije za eksploataciju tehničkog građevinskog kamena-krečnjaka na ležištu "Gornja Grapska" kod Doboja, kao i Prijedlog rješenja o utvrđivanju javnog interesa za dodjelu koncesije za eksploataciju kamena krečnjaka na ležištu "Rudnik" kod Osmaka.