latinica  ћирилица
01/02/2015 |  08:26 | Autor: RTRS

Trebinje: Bračni par poginuo, kćerka lakše povrijeđena (VIDEO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Trebinja sinoć je poginuo bračni par iz ovog grada, Ilija i Nataša Anđelić.
Trebinje: poginuo bračni par - Foto: RTRS
Trebinje: poginuo bračni parFoto: RTRS

Ilija (44) i Nataša (40) Anđelić iz Trebinja poginuli su u subotu veče na magistralnom putu M-20 Trebinje - Bileća u mjestu Mili, nadomak Trebinja, dok je njihova 13-ogodišnja kćerka lakše povrijeđena.

Anđelići su se vraćali sa svadbenog slavlja iz mjesta Mosko u vozilu folksvagen pasat, a prema nalazu tužioca, Ilija je vozio, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na drugu stranu kolovoza i sletio u provaliju, gdje ja na licu mjesta sa suprugom poginuo.

Automobil, koji se prevrnuo nekoliko puta, zaustavio se na sredini između magistralnog puta i naselja Gorica, koje se nalazi duboko u podnožju, pa su mještani na obodu ovog naselja pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je zatekla stravičan prizor.

Djevojčica, koja je ispala iz automobila, uspjela se popeti na mjesto odakle je automobil sletio u provaliju.

U Službi hitne medicinske pomoći kažu da su beživotno tijelo vozača pronašli na kamenjaru van automobila, dok je njegova supruga, takođe u beživotnom stanju, bila prikliještena između zadnjeg i prednjeg sjedišta, pa su morali intervenisati i vatrogasci kako bi je oslobodili.

Djevojčica je odmah prevezena u trebinjsku bolnicu, gdje joj je ukazana prva pomoć i konstatovano da nema povreda opasnih po život, ali je iz predostrožnosti ipak zadržana na Odjeljenju hirurgije.

"Mi smo djevojčicu odmah pregledali i uradili rendgenske snimke, nakon kojih smo konstatovali da nema lomova, te da je samo ugruvana u predjelu grudi i slabinskom dijelu tijela. Smještena je na Odjeljenju hirurgije i stabilnog je zdravstvenog stanja", naveo je doktor Dobroslav Ćuk.

Јoš niko sa sigurnošću ne zna šta se desilo, odnosno zašto je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, a u Okružnom tužilaštvu u Trebinju kažu da nastavljaju sa istragom.

"Dežurni tužilac je naložio vršenje uviđaja i izuzimanje materijalnih tragova sa lica mjesta, kako bi bili utvrđeni uzroci koji su doveli do nesreće", kratko je saopštio portparol Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

Iza Anđelića su, osim djevojčice koja je bila s njima, ostale još dvije kćerke.