latinica  ћирилица
20/02/2015 |  14:21 | Autor: SRNA

U subotu naoblačenje sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje naoblačenje sa kišom, koja će krajem dana najprije početi na jugu, a potom će se proširiti i na ostale krajeve, dok će na planinama padati snijeg, saopštili su meteorolozi.
Vjetar - Foto: TANЈUG
VjetarFoto: TANЈUG

Vjetar će biti južni i jugozapadni, najprije slab, a tokom dana umjeren, ponegdje u Krajini i pojačan, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće većinom između minus šest i minus jedan stepen, na jugu Hercegovine od minus dva do tri stepena. Najviša dnevna temperatura između sedam i 14 stepeni Celzijusovih.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo sunčano.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus pet stepeni, Gacko četiri, Kupres pet, Doboj i Novi Grad šest, Ivan-sedlo i Čemerno sedam, Bihać, Bugojno, Sanski Most, Kalinovik, Mrakovica, Rudo i Sarajevo osam, Bijeljina, Gradačac, Јajce, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Srbac i Zvornik devet, Goražde, Livno, Foča, Nevesinje i Sokolac 10, Banjaluka, Drvar, Bileća, Han Pijesak, Ribnik i Zenica 11, Mostar, Višegrad i Tuzla 12, Stolac 13, Trebinje i Čapljina 14 stepeni Celzijusovih.