latinica  ћирилица
06/03/2015 |  07:55 | Autor: RTRS

Borac dočekuje Metalurg, prenos na RTRS od 20.55

Rukometaši Borac M:tela sastaju se danas od 20 časova i 55 minuta, uz direktan prenos na našoj televiziji, sa ekipom Metalurga u pretposljednjoj utakmici tekuće sezone SEHA Gazprom Јužni tok lige.

Podsjećamo, makedonska ekipa je savladala izabranike Igora Rađenovića u Skoplju u prvom dijelu sezone.

Borac je u prošlom kolu poražen na gostovanju u Zagrebu, dok je Metalurg pretrpio poraz u Našicama od Neksea, direktnog konkurenta za završni turnir.

"Crveno-plavi" ulaze u meč sa timom Line Červara sa pretposljednjeg mjesta na tabeli i učinkom od dvije pobjede, jednog neriješenog rezultata i 13 poraza, dok je makedonski predstavnik na sedmoj poziciji as 15 bodova.

"U odnosu na prošlu sezonu, Metalurg je znatno izmijenio tim, sva zvučnija imena koja su imali u svom sastavu su ih napustili, te sad trener Červar na raspolaganju ima izuzetno podmlađenu ekipu. Najveća opasnost prijetiće nam upravo od trenera Červara i njegovog postavljanja taktike jer nam je većina igrača koja sada igra za njih nepoznanica. Međutim, učinićemo sve i nadam se da će stići do pobjede, a potom i slaviti protiv Neksea u posljednjoj utakmici ovogodišnje sezone regionalnog takmičenja", istakao je trener Borca Igor Rađenović.

Meč Borac M:tel - Metalurg igra se u sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 20 časova i 55 minuta.