latinica  ћирилица
27/03/2015 |  21:06 | Autor: Agencije

Pepe propušta duel sa Srbijom?

Iz stručnog štaba Portugala nije došla zvanična povrda, a list Rekord se poziva činjenicu da zvijezda "kraljevskog kluba" već pet dana ne radi punim intenzitetom i stalno je u pratnji fizoterapeuta.

Samao 15 minuta otvorenih vrata na treningu nije dovoljno portugalskim medijima da procijene stanje povrede mišića Pepea, pa uglavnom nagađaju da li će igrati protiv Srbije. Štoper Reala radi slabijim intenzitetom, a dnevni sportski list Rekord donosi vijest da će glavna uzdanica u odbrani propustiti duel u nedjelju.

Time bi posao Aleksandru Mitroviću bio donekle olakšan, ali ovu vijest treba gledati s rezervom. Iz stručnog štaba Portugala nije došla zvanična povrda, a Rekord se poziva činjenicu da Pepe već pet dana ne radi punim intenzitetom.

- Sprovedene su sve mjere da se Pepe oporavi, ali male su šanse da će biti spreman za Srbiju.

Mediji prenose i da će suspendovani selektor Ferando Santoš biti na stadionu, ali da ne smije da dolazi u kontakt sa igračima i stručnim štabom. Stadion "La luš" kapaciteta 60.000 će sigurno biti ispunjen, pošto je u prodaji ostalo još samo desetak hiljada karata.