latinica  ћирилица
22/04/2015 |  08:16 | Autor: RTRS

Magdalena Bogić: Tata je najviše ponosan na mene, ja sam tatin sin!

Magdalena Bogić iz Јajca, u posljednjoj epizodi audicija popularnog regionalnog takmičenja X Factor Adria na impresivan način očarala je sve gledaoce izvodeći "Molitvu" Marije Šerifović.

Energija učenice trećeg razreda srednje škole oduševila je i podigla na noge i žiri i publiku u studiju.

"To tražimo", povikao je Masimo Savić, koji je posumnjao da Magdalena ima samo 16 godina. Nakon emisije šarmantna mlada dama priznaje da se privikava na novonastalu situaciju: "Mnogo pohvala sam dobila, ne mogu da vjerujem šta se dešava! Imam gomilu zahtjeva na fejsbuku, ljudi mi pišu, šalju poruke. Hvala svima da podršci", kaže lijepa Magdalena i dodaje da joj ipak najviše znači podrška porodice:

"Moji roditelji su preponosni na mene i moj uspjeh, jako su emotivni kao što se moglo i viđeti u emisiji. A za mog tatu sam bila najbolja, kako on to u svom stilu kaže "Ti si ćero tatin sin".

Podsjećamo, audicije su završene, a već u nedjelju na RTRS-u nas čeka nova faza takmičenja Bootcamp u kojoj slijedi dramatična borba, kao i novo pravilo "Izazov šest stolica". U ovoj fazi takmičenja sudije postaju mentori kandidatima, pa ne sumnjamo da će biti veoma uzbudljivo!

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria