latinica  ћирилица
06/05/2015 |  09:36 | Autor: RTRS

Ramos: Bila je ovo užasna utakmica, igrao sam očajno

Španski reprezentativac Serhio Ramos nije krio nezadovoljstvo svojim izdanjem u prvom duelu polufinala Lige šampiona protiv Јuventusa, prenio je "Goal".

Podsjećamo, fudbaleri Јuventusa savladali su na svom terenu ekipu Real Madrida rezultatom 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Ramos se ponovo se našao u sredini terena kako bi zamijenio povređenog Luku Modrića.

"Bila je ovo užasna utakmica, generalno gledano. Igrao sam očajno, ali to me ne brine previše. Vjerujem treneru Karlu Anćelotiju koji vjeruje u mene", istakao je Ramos poslije meča.

On je dodao da i pored loše partije njegov tim neće odustati, već će uraditi sve da se domogne novog finala u najelitnijem evropskom takmičenju.

"I dalje je pred nama drugi meč, sve možemo da preokrenemo u našu korist. Na poziciji u sredini terena mora više da se trči, ali ne želim prstom da upirem na bilo čije greške. Nema dileme da ćemo na 'Santjago Bernabeuu' odigrati bolje, jer nam to neće biti teško. Siguran sam da će se sve promijeniti. Odustajanje nije u mojoj prirodi i filozofiji, to jednostavno nije moja DNK", naglasio je Ramos.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Reala i Јuventusa na programu je 13. maja.