latinica  ћирилица
05/06/2015 |  11:27 | Autor: RTRS

Zahvaljujući X Factor Adria snovi se ostvaruju!

Aleksandra Kovač ispunila obećanje! Premijera prvog singla Јelene Žnidarić "Živa sam".

Priča o Aleksandri i Јeleni dokazuje da je sve moguće i da se snovi ostvaruju! Јelena je kao učesnik regionalnog muzičkog takmičenja X Factor Adria, napustila takmičenje u fazi Boot campa. Tada je Aleksandra Јeleni javno obećala pjesmu i punu podršku. Obećanje je ispunila i nakon nedjelju dana Јelena je bila u Beogradu, u Aleksandrinom studiju, gdje je snimala svoj prvi singl. Uslijedilo je i snimanje video spota na fantastičnim lokacijama prirode van Beograda, kao i u filmskom studiju, a snimanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, smijehu, jedenju čokolade, ali i ozbiljnom radu.

Interesantno je da je Aleksandra jedan od rijetkih sudija i mentora formata X Factor u cijelom svijetu koja je napravila ovakav korak. Činjenica da je njena grupa - momci do 27 godina - i dalje u punom sastavu tri emisije pred finale, govori o stručnosti i posvećenosti naše kantautorke i pedagoškinje kandidatima.

Aleksandra Kovač: "Kada sam prvi put čula Јelenu, znala sam da pred sobom imamo svjetski talenat i da ću joj napisati pjesmu i raditi sa njom. Kada ju je Željko isključio iz takmičenja u fazi Boot camp iz svoje grupe, bila sam iznenađena takvom njegovom odlukom, ali i zahvalna jer mi je to dalo mogućnost da sa Јelenom radim na njenom prvom singlu. Obećanje koje sam joj javno dala, da ću joj napisati pjesmu, sam ispunila, i sada Јelena predstavlja svoju prvu pjesmu i video spot, čime ne mogu da se pohvale čak ni pobjednici mnogih prethodnih muzičkih takmičenja. Јa sam i prihvatila ulogu sudije i mentora u X Factor Adria da bih mogla da pomognem mladim i talentovanim pjevačima da naprave svoje prve korake na muzičkoj sceni i dobiju potrebnu podršku i medijsku pažnju. Iskreno se nadam da će publika uživati u Јeleninom nevjerovatnom glasu, pozitivnoj energiji i njenom jedinstvenom romantičnom izrazu, a da će pjesma postati veliki hit u regionu."

Јelena Žnidarić: "Јako se veselim premijeri mog prvog singla pod nazivom "Živa sam" i jedva čekam reakcije publike, jer mislim da imamo regionalni hit koji odiše svježinom i modernim pop zvukom!"

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria