latinica  ћирилица
30/06/2015 |  14:11 | Autor: SRNA

Brčko: Ugovoreni radovi za 22 projekta

Odjeljenje za javne poslove u Vladi distrikta Brčko saopštilo je da će uskoro angažovati tri građevinske firme koje će raditi na rekonstrukciji i izgradnji puteva i ulica na području distrikta, te da su ugovoreni radovi za 22 kapitalna projekta čija je ukupna vrijednost 620.062 KM.
Vlada Brčko distrikta - Foto: RTRS
Vlada Brčko distriktaFoto: RTRS

"Odjeljenje je raspisalo javne nabavke za još dva tendera za rekonstrukciju i izgradnju puteva i ulica na području distrikta. Tender sa 57 lotova procijenjene vrijednosti oko 1.200.000 KM je objavljen u aprilu, a tender sa 79 lotova procijenjene vrijednosti oko 2.500.000 KM u junu", napominje se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da će nakon izbora i potpisivanja ugovora sa izabranim izvođačima građani putem medija biti obaviješteni o kojim projektima je riječ i kada će početi realizacija ugovorenih radova.

"Praksa u Odjeljenju je da se u toku godine pripreme i objave četiri tendera za izvođenje radova, tako da je planirano da se do kraja godine pokrenu javne nabavke za još dva tendera", dodaje se u saopštenju.