latinica  ћирилица
16/07/2015 |  14:45 | Autor: RTRS

Svečano otvoren 8. Јelen Demofest

Konferencijom za medije u Banjaluci je otvoreno osmo izdanje Јelen Demofesta, najvećeg regionalnog festivala.

Direktorica festivala Brankica Јanković zahvalila se svim predstavnicima medija na podršci, ali i prisutnim predstavnicima sponzora, te podsjetila na program ovogodišnjeg Јelen Demofesta.

Đorđe Mišić, direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, koja je dugogodišnji prijatelj Јelen Demofesta, rekao je da mu je veoma drago što je m:tel i ove godine uz festival. On je podsjetio da je na zvaničnoj Fejsbuk stranici m:tela nagradna igra za demo takmičare.

Na konfereniciji za medije bio je i Dalibor Ritan, "kantri" menadžer kompanije Huwaei, čiji je model P8 zvanični telefon ovogodišnjeg Јelen Demofest.

Zlatko Nojkov, marketing menadžer Molson Korsa je pored mnogih aktivnosti Јelen piva na festivalu izdvojio Јelen Demofest Taksi, te reciklažu otpada koji će biti naparavljen na tvrđavi Kastel.

Kako je saopšteno, zahvaljujući Јelen pivu, svim posjetiocima će biti na raspolaganju besplatan Јelen Demofest taksi, kako bi bezbjedno stigli svojim kućama. Na raspolaganju će biti 30 vozila Banjalučkog taksija (1544), a besplatna vozila obilježena su žutom naljepnicom. Јelen Demofest taksi se može pronaći od 00.30 do 4.00 časa ujutru ispred tvrđave Kastela, svake večeri tokom trajanja festivala.

Na ulazu u festival biće postavljen kavez za reciklažu u kojem će se prikupljati plastične čaše, a svako ko donese deset čaša dobiće priznanje u vidu specijalno dizajniranog bedža ove akcije.

Nakon konferencije za novinare, otvorena je izložba fotografija "Senke zvuka", autora Nemanje Đorđevića.

Generalni sponzor Јelen Demofesta je Јelen pivo, a najveći prijatelj festivala već osmu godinu zaredom je kompanija m:tel, dok je oficijelni telefon festivala Huwaei P8.

Više informacija o Јelen Demofestu možete naći na jelendemofest.org.