latinica  ћирилица
03/08/2015 |  16:36 | Autor: RTRS

RTRS i u julu najgledaniji u Srpskoj (VIDEO)

Program Radio-televizije Republike Srpske i u julu, bio je najgledaniji u Srpskoj.
Gledanost - Mjesec jul - Foto: RTRS
Gledanost - Mjesec julFoto: RTRS

Najgledanija televizija u mjesecu iza nas bila je Radio-televizija Republike Srpske. Agencija Nilsen izračunala je da je udio naše medijske kuće u gledanosti bio 19,11. Najgledanija smo televizija iz Srpske u BiH, ispred PINK-a, BN-a, BHT 1.

Naš dnevnik u 19.30 tokom prošlog mjeseca, ali i od početka godine, bio je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Prema podacima agencije Nilsen, udio u gledanosti Dnevnika 2 naše televizije u julu bio je rekordnih 34,16, rejting 11,45.

Tokom prošlog mjeseca najviše ste vjerovali našim informativnim emisijama. Udio u gledanosti Dnevnika 2 od 34,16 govori da je svaki treći gledalac od 19.30 bio uz naš program. I podaci o rejtingu, govore da je Dnevnik 2 bio najgledanija centralna informativna emisija.

Po gledanosti su se izdvojile i ostale informativne emisije, dnevne i sedmične. Veliku gledanost bilježi Pečat, Srpska danas, a Intervju je bio najgledaniji.

I u prethodnih 31 dan budili ste se uz naš Јutarnji program. Potvrđuje to i podatak da je udio u gledanosti našeg programa u ranim jutarnjim časovima bio 27,76.

U programu naše televizije izabrali ste i sportske sadržaje. Najviše ste pratili aktuelnosti s najvažnijeg teniskog turnira, Vimbldona. Tokom jula gledali ste i kvalifikacije za Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo u vaterpolu.


Hvala vam za povjerenju!