latinica  ћирилица
06/09/2015 |  14:19 | Autor: RTS

Mitrović: Novi igrači su unijeli svežu krv

Fudbalski reprezentativaac Srbije Aleksandar Mitrović vjeruje da je srpskoj selekciji bilo potrebno osvježenje u vidu novih igrača.
Aleksandar Mitrović - Foto: Getty Images
Aleksandar MitrovićFoto: Getty Images

"Sve utakmice do kraja godine moramo da iskoristimo kako bismo se što bolje uigrali za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", rekao je Mitrović.

On je rekao da su reprezentaciji Srbije dobro došli novi igrači, poput onih koji su nastupili protiv Јermenije.

"Novi igrači su unijeli svežu krv, odigrali su sasvim dobro što se mene tiče, uostalom kao i cijeli tim. Odradili smo sve što se tražilo od nas", rekao je Mitrović novinarima.

Srbija je u petak zabilježila prvu pobjedu u kvalifikacijama, pošto je pred praznim tribinama u Novom Sadu savladala Јermeniju u šestom kolu.

"Bili smo bolji. Postojao je mali pritisak s obzirom na to da smo igrali kod kuće. Ali, cilj su bili dobra igra i tri boda, što smo i ostvarili", ocijenio je Mitrović.

Prema njegovim riječima, predstojeći prijateljski susret sa Francuskom će značiti srpskom timu zbog samopouzdanja.

"Značiće nam duel sa Francuskom kako bismo zadržali pobjednički niz. Sve utakmice do kraja godine moramo da iskoristimo maksimalno kako bismo se što bolje uigrali za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", rekao je Mitrović.

On je istakao da je zadovoljan svojim igrama, kao i to da se nada da će početi da daje golove.

"Nadam se da ću uskoro da počnem da dajem golove. Zadovoljan sam svojim igrama, ali mi nedostaje pogodak, da probijem taj led. Nadam se da ću ga uskoro dati poslije mnogo vremena", kazao je Mitrović.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u ponedjeljak od 20.45 u Bordou.