latinica  ћирилица
01/10/2015 |  14:43 | Autor: RTRS

Program RTRS najgledaniji u septembru (VIDEO)

Program RTRS našao je put do gledalaca i tokom proteklog mjeseca. Tako je naša kuća nastavila trend najgledanije televizije u Srpskoj.
Gledanost - Foto: RTRS
GledanostFoto: RTRS

Najgledanija emisija i dalje je naš Dnevnik u 19.30 časova, a za njim ne zaostaju ni ostale informativne emisije, kako dnevne, tako i one sedmične. Prema istraživanju agencije Nilsen, udio RTRS u ukupnoj gledanosti u Srpskoj bio je 20,15.

Da najviše vjerujete našim informacijama, potvrđuje podatak da je Dnevnik 2 sa rejtingom 14,04 najgledanija centralna informativna emisija u Srpskoj. Isto govore i podaci o udjelu u gledanosti prema kojima je gotovo svaki drugi gledalac bio uz naš Dnevnik.

Centralni dnevnik - udio (foto: RTRS)

Podaci o udjelu u gledanosti potvrđuju da je svaki treći gledalac budio uz naš Јutarnji program.

Na listi najgledanijih sedmičnih emisija posebno se izdvajaju one koje je pripremila redakcija Informativnog programa-Dnevnik plus, Pečat, kao i naše nove emisije Aspekt i Protokol.

Što se tiče sportskog programa, pratili ste Evropsko prvenstvo u košarci, a posebno utakmice u kojima je snage sa protivnicima odmjerila reprezentacija Srbije. Ljubitelji fudbala pratili su prenos utakmica Lige šampiona i Lige Evrope, kao i kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.

Hvala za povjerenje!