latinica  ћирилица
11/10/2015 |  12:47 | Autor: RTRS

Suvara ponudio audio-snimak institucijama pravosuđa (VIDEO)

Audio snimak, koji nam je poslao Goran Suvara, dosta je opširniji i on ga nudi svim institucijama pravosuđa, zajedno sa brojnim drugim audio i video snimcima, ali i svjedocima. Snimak je stigao na našu mejl adresu. Suvara nas je pozvao i ponudio novo svjedočenje.
Goran Suvara - audio snimak (foto: screenshot) -
Goran Suvara - audio snimak (foto: screenshot)

Suvara se javio nakon što je pročitao portale i pogledao sve sve vijesti iz Republike Srpske. Tvrdi da demanti Boje Gašanovića i Nebojše Vukanovića nisu iskreni, za šta, kako kaže, ima brojne dokaze, poput ovog iz audio snimka.

Suvara kaže da nema više snage ni volje da se ubjeđuje s njima i naglašava da ne bježi od sebe i svojih odgovornosti, ali da mu je dosta izmišljanja priča. Tvrdi da je sve konstruisano u glavama Nebojše Vukanovića i Mladena Bosića.

Mladena Bosića naziva ekspertom za utvrđivanje autentičnosti glasova, pa ga poziva i da utvrdi čiji su glasovi sa ovog snimka.

Sve što priča, Suvara tvrdi da ima snimljeno i da će rado staviti na raspolaganje pravosudnim organima.

Bijesan je na, kako kaže, laži koje su juče plasirane o njemu. Tvrdi da ništa nije napravio ilegalno. To, kaže, Gašanović odlično zna.

“Kada smo pričali o tajnom snimanju nekog gospodina, Gašanović mi je objasnio da smo pokriveni nalogom gospodina Mektića, ministra bezbjednosti BiH. Јa možda jesam nekog snimio tajno, ali ne ilegalno. Kada ste mi, gospodo, dali odriješene ruke da snimam i legalno, onda sam ja snimao vas. Sa vašim nalogom”, ističe Suvara.

On se nada da više neće morati da zove medije i da će se pojaviti u Sudu i Tužilaštvu, bilo kao svjedok ili kao okrivljeni, koji je nešto tajno radio.