latinica  ћирилица
04/01/2016 |  17:13 ⇒ 06/01/2016 | 10:28 | Autor: RTRS

Radio-televizija Republike Srpske najgledanija i u 2015. godini (VIDEO)

Da kvalitetan program pronalazi put do gledalaca potvrđuje podatak da je Radio-televizija Republike Srpske najgledanija televizija u 2015. godini. Svih 365 dana vjerovali ste našim informacijama – i bili uz naš centralni dnevnik.
Gledanost 1 - Foto: RTRS
Gledanost 1Foto: RTRS

Kao suveren vladar terminom od 19.30, u prošloj godini Dnevnik RTRS-a bio je najgledanija informativna emisija u Srpskoj. I kraj godine, decembar, bio je u znaku našeg programa. 

Naš program – vaše povjerenje. U posljednje dvije godine to postaje nepisano pravilo. Najgledaniji smo u Republici Srpskoj i to nedvosmisleno potvrđuje podatak agencije Nilsen da je udio u gledanosti iznosio 16,88.

Najaktuelnije informacije iz zemlje i svijeta, tokom 2015, gledali ste u našem Dnevniku od 19 časova i 30 minuta. Potvrđuju to dvojaki podaci – o rejtingu i udjelu u gledanosti prema kojima je svaki treći gledalac gledao naš Dnevnik 2.

Da dan počinje uz naš Јutarnji program, potvrđuju podaci da je udio u gledanosti našeg programa u rane časove veći od 29 odsto.

Prepoznali ste trud redakcije Informativnog programa, pa su na listi najgledanijih emisija u 2015. godini, upravo emisije koje je pripremali novinari i urednici te redakcije. Na programu naše televizije gledali ste prenose najvažnijih događaja, sadržaje zabavnog karaktera, brojne intervjue sa poznatim ličnostima, ali i dokumentarni program.

I posljednji mjesec prošle godine bio je u znaku Radio-televizije Republike Srpske. Naš program bio je nagledaniji u Srpskoj – udio u gledanosti bio je 19,10. Bili smo najgledanija televizija iz Republike Srpske u BiH.

Da ste, u decembru, vjerovali najnovijim i najvažnijim vijestima koje su donosili naši iskusni novinari-reporteri potvrđuju podaci o rejtingu našeg Dnevnika 2 . Okruglih 18.

I tokom prošlog mjeseca, budili ste su uz sve ono što je pripremila redakcija našeg Јutarnjeg programa. Zanimljive priče, uključenja iz svih gradova Srpske – bili su više nego dovoljan razlog da udio u gledanosti Јutarnjeg programa dostigne 31,07.

Gledanošću su se, tokom decembra, izdvojili i drugi sadržaji, kako dnevne emisije, tako i one sedmične, ali i reportaže, intervjui. A podaci o gledanosti pokazuju da vas je u 2016. godinu uveo naš novogodišnji program - najgledaniji sadržaj u najluđoj noći.

U decembru nisu zaboljavljeni sportski sladokusci. I za njih smo pripremili sadražaje i prenose utakmica. Posebno se, po gledanosti, izdvajaju aktuelnosti sa fudbalskih terena, ali za njima ne zaostaju ni prenosi regionalne košarkaške ABA lige.

Hvala vam za povjerenje!