latinica  ћирилица
08/02/2016 |  13:25 ⇒ 20:48 | Autor: RTRS

RTRS ove godine prenosi sve ATP Masters turnire (VIDEO)

Radio - televizija Republike Srpske je jedina televizijska kuća u Bosni i Hercegovini koja ove godine ima ekskluzivno pravo emitovanja svih tenskih turnira iz serije ATP Masters 1000.
ATP Masters 1000 (Ilustracija: RTRS) -
ATP Masters 1000 (Ilustracija: RTRS)

Kao i protekle godine, kada je RTRS emitovao gotovo sve najznajačnije sportske događaje iz Evrope i svijeta i ova godina biće nastavljena u istom smjeru, dodatnim obogaćivanjem sportskih sadržaja u svom programu.

Od marta pa do kraja novembra na programu je deset turnira na kojima će snage odmjeravati najveći teniseri današnjice.

Od Indian Velsa, koji po rasporedu počinje 7. marta, preko Majamija, Monte Karla, Madrida, Rima, Toronta, Sinsinetija, Šangaja, Pariza pa sve do Londona koji ćemo pratiti u novembru, gledaoci RTRS-a imaće priliku da prate sportske uspjehe Đokovića, Mareja, Federera, Vavrinke, Nadala...

Podsjećanja radi, 2015. godine gledaoci RTRS-a imali su mogućnost da prate Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, Evropsko prvenstvo u košarci za žene i muškarce, Kvalifikacije Srbije za EURO 2016, Ligu Evrope, Ligu Šampiona, Rolan Garos, Vimbldon, a upravo je RTRS bila jedina televizija u Republici Srpskoj  i Bosni i Hercegovini na kojoj su ljubitelji tenisa mogli da pogledaju istorijske uspjehe naboljeg BiH tenisera Damira DŽumhura na grem slemu.