latinica  ћирилица
04/05/2016 |  14:46 ⇒ 05/05/2016 | 09:29 | Autor: RTRS

RTRS najgledanija i u aprilu (VIDEO)

Televizija Republike Srpske i u aprilu je bila najgledanija televizija u Srpskoj. To potvrđuju podaci Agencije Nilsen.
Gledanost televizija u RS za april - Foto: Screenshot
Gledanost televizija u RS za aprilFoto: Screenshot

Vjerovali ste, prije svega, našim informativnim emisijama. Od deset najgledanijih u mjesecu iza nas, osam je proizvod naše medijske kuće. Prvi put, program Televizije Republike Srpske izbio je i na treće mjesto gledanosti na području cijele BiH. 

April je bio još jedan mjesec u kojem ste bili uz naš program. Da ste povjerenje poklonili sadržajima RTRS-a potvrđuju podaci Nilsena, da je njihov udio u Srpskoj bio 19,58% i da je daleko gledaniji od konkurencije.

Vjerujete našim novinarima i urednicima koji vas u 19 i 30 svakodnevno informišu o domaćim i inostranim aktuelnostima. To pokazuje podatak da je najgledanija informativna emisija i u aprilu naš Dnevnik 2 sa rejtingom 13,76 %.

Naš Dnevnik 2 imao je udio gledanosti od 29,65%.

Naš program je izbio na treće mjesto gledanosti na području cijele BiH i ponovo smo najgledanija televizija iz Republike Srpske na ovom nivou.

Najgledanija informativna emisija u Republici Srpskoj je naš Pečat. U vrhu su i Aspekt, Dnevnici plus, Srpska danas, Računica, Ljudovanje i Banjalučka panorama.

A budili ste se uz naš Јutarnji program, koji je zaslužio impozantni udio gledanosti od 31,74%.

I ostale emisije su zauzele vrh gledanosti u Republici Srpskoj.

Povjerenje ste poklonili i našem ekskluzivnom sportskom programu.

I još nešto. Za Vaskrs, prvog maja, Vaskršnji program RTRS-a je bio daleko najgledaniji vaskršnji program u Srpskoj. Cijeli dan je naš program pratilo u prosjeku 28,09% gledalaca.

Hvala vam na povjerenju!