latinica  ћирилица
30/05/2016 |  08:23 ⇒ 20:57 | Autor: RTRS

Banjaluka: Muž ubio suprugu i izvršio samoubistvo (VIDEO)

U banjalučkom naselju Lazarevo, jutros se dogodilo ubistvo i samoubistvo.
Banjaluka: Ubio suprugu, a potom pokušao samoubistvo - Foto: RTRS
Banjaluka: Ubio suprugu, a potom pokušao samoubistvoFoto: RTRS

Iz Okružnog tužilaštva saopšteno je da je četrdesetsedmogodišnji Momčilo Tepić ubio četrdesetčetvorogodišnju suprugu Milicu Tepić, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Oko sedam časova komšije su čule svađu ispred stambene zgrade. Čuli su, kažu, komšinicu kako upozorava supruga da će galamom probuditi komšije, a zatim su se u dva navrata začuli pucnjevi. Komšije navode da se radi o rastavljenom bračnom paru koji iza sebe već ima istoriju nasilja u prodici.

Prema riječima komšija, nastradala žena došla je da živi ovdje, prije dva mjeseca. Nakon što se navodno rastala od muža, došla je da živi ovdje sa sinom. Komšije navode da su jutros čuli prvo buku zatim pucnjeve. Kada su sišli vidjeli su beživotno tijelo žene i muškarca koji je davao znake života.

Po dolasku hitne pomoći izvršen je pokušaj reanimacije, ali bezuspješno.

Iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske saopšteno je da je Tepić preminuo u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ljekari Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske pokušali su reanimaciju koja nije dala rezultata i M.T. je preminuo u 8.20 časova, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Tepić je u UKC Republike Srpske dovezen sa prostrelnom ranom glave, u dubokoj komi oko 7.55 časova.

Iz okružnog tužilaštva, saopšteno je da je Tepić izvršio krivično djelo teškog ubistva, te da su preduzete istražne radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti. Naložena je i obdukcija tijela. Par je iza sebe ostavio dvadestjednogodišnjeg sina.