latinica  ћирилица
15/06/2016 |  13:48 ⇒ 13:50 | Autor: SRNA

Koalicija za Pale - kandidat za načelnika opštine Boško Јugović

Predstavnici Koalicije "Složno za Pale", koju čine SNSD, Socijalistička partija, Pokret za naš grad, Savez za demokratsku Srpsku, Ujedinjena Srpska i Ekološka partija Republike Srpske, potpisali su danas sporazum o zajedničkoj kandidaturi Boška Јugovića iz SNSD-a za načelnika opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima.
Koalicija za Pale - Foto: SRNA
Koalicija za PaleFoto: SRNA

Јugović je izjavio novinarima u Palama da je optimista i da je ubijeđen da će pobijediti na lokalnim izborima, jer ima veliku podršku.

"Insistiraćemo da sve partije koje participiraju u Koaliciji postignu što bolji rezultat, da bi na kraju imali kvalitetnu skupštinsku većinu", rekao je Јugović.

On je istakao da će se tokom izborne kampanje zalagati za rješavanje prioritetnih lokalnih pitanja kao što su smetljište u Ljubogošti, status Toplane u Palama, odnos prema Јahorini, uređenje infrastrukture, te mnogi drugi projekti koji će imati prioritet u naredne četiri godine.

Јugović je naglasio da SNSD i DNS na lokalnom nivou imaju korektan odnos, ali da trenutno pregovaraju o nekim otvorenim pitanjima, uključujući i određena kadrovska rješenja, čije rješavanje zavisi od stavova rukovodstava ovih stranaka na republičkom nivou.

On je izrazio uvjerenje da će se i DNS pridružiti Koaliciji "Složno za Pale", kada se riješe ta sporna pitanja.

Јugović je diplomiran inženjer elektrotehnike i izvršni direktor za oblast tehničkih poslova u ZP "Elektrodistribucija" Pale.