latinica  ћирилица
19/06/2016 |  19:23 ⇒ 20:22 | Autor: RTRS

Doboj- U nesreći poginula dvojica maloljetnika (VIDEO)

Na magistralnom putu Doboj - Modriča, u mjestu Trnjani kod Doboja, jutros oko 2.30 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula su dva sedamnaestogodišnjaka iz Velike Bukovice kod Doboja.
Nesreća u Doboju - Foto: RTRS
Nesreća u DobojuFoto: RTRS

Maloljetnici su se u noćnim časovima vozili na motociklu prema Doboju. U istom pravcu kretao se i automobil koji je udario motocikl.

Goran Ribul, dežurni istražni tužilac Okružnog tužilaštva u Doboju, rekao je da je na dijelu pravca od Podnovlja prema Majevacu putničko motorno vozilo naletjelo na motocikl na kojem su se vozila dvojica mladića. U nesreći su poginula obojica putnika na motoru, dok je vozač automobila teže povrijeđen i smješten je u bolnicu.

Mještane Trnjana probudio je strahovit udar i sirene policijskih i ambulantnih kola. Oni koji su izašli iz svojih kuća bili su užasnuti viđenim.

Mještanin Živko Đukić kaže da se automobil sudario sa motociklom i da je prizor bio strašan, ističući da ovakve nesreće sve više zabrinjavaju.

Vozač automobila dvadesetogodišnjak iz Trnjana nalazi se u dobojskoj bolnici iz koje su potvrdili da je on van životne opasnosti, ali da je zbog povreda vrata i glave zadržan na ljekarskom posmatranju. Tužilac je naredio dodatna vještačenja.