latinica  ћирилица
30/06/2016 |  08:05 ⇒ 11:58 | Autor: RTRS

Video konkurs "I meni je OK"

OK Fest i ove godine nudi najbolju zabavu, provod i druženje u jedinstvenom prirodnom ambijentu NP Sutjeska.
Ok Fest - Foto: RTRS
Ok FestFoto: RTRS

Iskoristi priliku, zabilježi svaki momenat proveden sa prijateljima na OK Festu u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimi i sačuvaj taj trenutak za pamćenje i podjeli ga sa nama.

Prijavi se na video konkurs "#iMENIjeOK"  i osvoji jednu od vrijednih nagrada koja će te ponovo dovesti u beskrajno prirodno bogatstvo NP Sutjeska. Neka OK Fest, Tjentište i NP Sutjeska budu i tvoja inspiracija. U maksimalno 90 sekundi pokaži kakav je bio tvoj OK provod na OK festu 2016.

Za učešće na konkursu potrebno je napraviti snimak na temu "I meni je OK" i poslati ga na adresu okfest.konkurs@gmail.com ili u inboks stranice OK Festa na društvenoj mreži Fejsbuk. Konkurs će biti otvoren do 15. jula, a na osnovu dostavljenih video snimaka, biće izabrana tri najbolja, a autori će dobiti vrijedne nagrade:

1. OK Fest 2017 – paket I za dvije osobe (boravak u hotelu "Mladost"; prevoz, rafting, planinarenje)

2. Rafting avantura na Tari – vikend za dvije osobe u rafting kampu "Tri vodenice" – http://tararafting.net/rafting-drina-tara.html

3. OK Fest 2017 – OK kamp 3 dana x 2 (3 dana boravka u OK kampu za dvije osobe)

OK Fest zadržava pravo korištenja svih video simaka pristiglih na konkurs. Snimci će biti korišteni u promo svrhe na zvaničnim stranicama OK Festa.