latinica  ћирилица
26/07/2016 |  11:12 | Autor: TANЈUG

Tevez završava karijeru u Boki

Argentinski fudbaler Karlos Tevez potvrdio je danas da je dobio ponude Napolija i Čelsija, ali i da nema namjeru da napusti Boku Јuniors jer želi da završi karijeru u matičnom klubu.
Karlos Tevez (Foto: Twitter@TheFirminoShow) -
Karlos Tevez (Foto: Twitter@TheFirminoShow)

Predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis označio je Teveza kao odličnu zamjenu za njegovog zemljaka Gonzala Iguaina, koji ide u Јuventus, ali 32-godišnji napadač ostaje na Bombonjeri.

"Veoma sam srećan u Boki. Planiram da u tom fantastičnom klubu završim karijeru. Tačno je da me Napoli i Čelsi žele, ali ponoviću svoje riječi 'moja želja je da ostanem u Boki i nemam nameru da odem'", poručio je Tevez, a prenosi magazin Ole.

Spekulisalo se da je Tevez nezadovoljan finansijskom situacijom u Boki i da razmišlja o odlasku, ali je i pored velikog interesovanja brojnih klubova iz Evrope odlučio da ostane u voljenom klubu.

Tevez se prošle godine vratio u Boku iz torinskog Јuventusa, sa kojim je osvojio "triplu krunu" i igrao finale Lige šampiona.

Tridesetdvogodišnji Tevez je tokom karijere igrao još za Korintijans, Vest Hem i klubove iz Mančestera, Јunajted i Siti.