latinica  ћирилица
01/08/2016 |  15:44 ⇒ 10/08/2016 | 15:44 | Autor: RTRS

RTRS najgledaniji u Srpskoj (VIDEO)

Naše informacije – vaše povjerenje. Prema podacima agencije "Audience Measurement" Dnevnik 2, naše televizije, prošli mjesec, bio je najgledanija centralna informativna emisija u Srpskoj. Dnevnik RTRS-a, prvu poziciju na listi gledanosti čvrsto drži i u 2016. godini.
Gledanost - Foto: RTRS
GledanostFoto: RTRS

Naš program najgledaniji je u Srpskoj od početka godine. Tako je naša televizija nastavila trend, koji je počeo još u 2014. godini. 

Svako veče od 19.30 naši reporteri donose priče o domaćim i inostranim aktuelnostima. Da to činimo profesionalno i odgovorno, potvrdili ste svojim povjerenjem, o čemu svjedoče podaci agencije "Audience Measurement". Rejting Dnevnika 2 u julu bio je 7,86.

Agencija je izračunala da je svaki četvrti gledalac prošlog mjeseca gledao našu centralnu informativnu emisiju.

Sve informacije iz Republike, regiona i svijeta gledali ste od 19.30 na našem programu u 2016. To potvrđuje podatak da je udio u gledanosti iznosio 27,57 odsto.

Prvih sedam mjeseci godine gledali ste naš program – ponovo najgledaniji u Srpskoj.

 

Kada je riječ o gledanosti u BiH, i tu smo prva među televizijama iz Republike Srpske.

Trideset jedan julski dan počinjali ste uz naš Јutarnji program. To potvrđuje podatak da je udio u gledanosti iznosio 24,53.

Po gledanosti su se izdvojile i naše ostale dnevne i sedmične informativne smisije – Telering, Aspekt, Srpska danas, ali i sadržaji koje su pripremile kolege iz Redakcije zabavnog programa. Hvala vam za ukazano povjerenje!