latinica  ћирилица
27/08/2016 |  14:07 ⇒ 20:50 | Autor: SRNA

Stefanović: Srpska i Srbija spremne da odgovore na sve izazove (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je na probi združene antiterorističke vježbe policija Republike Srpske i Srbije u Loznici da su Srpska i Srbija spremne da odgovore na sve prijetnje i bezbjednosne izazove.
Stefanović na probi vježbe - Foto: TANЈUG
Stefanović na probi vježbeFoto: TANЈUG

"Želimo da poručimo svima da ni Srbija niti Republika Srpska nisu poligon za test bilo kakvih terorističkih akcija, da nećemo dozvoliti da neko ugrožava bezbjednost naših građana i da ćemo umjeti oštro da odgovorimo na takvu vrstu izazova", istakao je Stefanović, saopštio je MUP.

On je naglasio da je cilj združene antiterorističke vježbe, koja će biti održana sutra, da se pokaže da su obje policije spremne da odgovore na svaki vid terorizma.

"Tokom sutrašnje vježbe pripadnici policija Srbije i Republike Srpske će pokazati da su dobro uvježbani, uigrani i da postoji bliska i dobra saradnja, kako u hapšenju kriminalaca, tako i potencijalnih terorista", rekao je Stefanović.

Združena antiteroristička vježba policija Srbije i Republike Srpske biće održana sutra u Loznici.

Najavljeno je da će vježbi koja počinje u 11.00 časova prisustvovati predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.