latinica  ћирилица
29/08/2016 |  10:22 | Autor: SRNA

Zlatne medalje za kvalitet proizvoda "Vitalija"

Kompanija "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice osvojila je zlatne medalje za kvalitet proizvoda "Vitalija vajkrem" i "Vitalija kefir" na 43. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije "Sajam šljive" u Gradačcu.
Mlijekoprodukt, Vitalia - Foto: SRNA
Mlijekoprodukt, VitaliaFoto: SRNA

Marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić rekao je da je značaj ovih nagrada za kompaniju veliki, budući da je riječ o sajmu koji ima najdužu tradiciju u ovoj oblasti na ovim prostorima.

"Da se konstatno ulaganje u sirovinu, proizvodni proces i vrhunski kvalitet proizvoda isplati, sada su potvrdili i stručnjaci iz prehrambene industrije koji su oba naša `Vitalija` proizvoda koja su učestvovala u ovom ocjenjivanju nagradili najvišim priznanjem", istakao je Sandić.

On je naveo da su proizvodi brenda "Vitalija" napravljeni od najboljeg mlijeka koje je otkupljeno isključivo na domaćim farmama.

Provjeru kvaliteta svih proizvoda u konkurenciji za osvajanje prestižnog priznanja uradila je stručna komisija, predstavnici Sajma i Poljoprivrednog fakulteta iz Sarajeva, saopšteno je iz Kompanije "Mlijekoprodukt".