X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
25/09/2016 |  23:16 ⇒ 23:25 | Izvor: Agencije

Džordž (3) pokazao kanadskom premijeru ko je princ! (VIDEO)

Iako ima samo tri godine, princ Džordž itekako zna kako želi da svjetski zvaničnici opšte sa njim, a "bacanje koske" u to svakako ne spada!
Princ Džordž je ostavio Trudoa sa rukom u vazduhu - Foto: REUTERS
Princ Džordž je ostavio Trudoa sa rukom u vazduhuFoto: REUTERS

Džordž i njegova sestra Šarlot (1) danas su sa roditeljima doputovali u zvaničnu posjetu Kanadi, a na aerodromu ih je dočekao kanadski premijer Džastin Trudo. Nakon formalnog pozdrava sa vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža, Trudo, koji važi za velikog šarmera, kleknuo je pred malenim princom, trećem u redu za britanski krunu, i ponudio da mu ovaj "baci kosku".

Mali Džordž, međutim, nije puštao ruku svog tate, princa Vilijema, i na premijerov pozdrav samo je odmahnuo glavom.

Trudo je onda spustio dlan i ponovo pitao princa da mu "baci petaka", a Džordž je najozbiljnije nastavio da odmahuje glavicom i gleda premijera pravo u oči. Ovaj je treći put pokušao da izmami najprostije rukovanje, ali ti "protokoli" su već dosadili kraljeviću i on je nezainteresovano prošao pored premijera i kanadske delegacije.

Snimak ovog simpatičnog odbijanja ubrzo je postao glavna tema na društvenim mrežama. Naravno, događaj je daleko od toga da izazove diplomatski skandal - ipak su i prinčevi samo djeca, a ko će djeci zamjeriti što na aerodromu njihovu pažnju više privlače avioni nego rukovanje sa političarima?