latinica  ћирилица
29/09/2016 |  15:24 ⇒ 18:00 | Autor: RTRS

Zvornik: Bilbordi SNSD-a, DNS-a i SP-a na meti vandala (VIDEO)

Predizborna kampanja za predstojeće lokalne izbore ulazi u završnu fazu. Dok se političke partije trude da građane uvjere da je baš njihov politički program najbolji, u Zvorniku danima na meti vandala reklamni bilbordi SNSD-a, DNS-a i Socijalističke partije.
Zvornik - Uništen bilbord - Foto: RTRS
Zvornik - Uništen bilbordFoto: RTRS

Pojedinci iz dana u dan uništavaju bilborde SNSD-a, DNS-a i SP-a. Zvorničani ističu da uništavanje promotivnog materijala nije pravi način da se privuče pažnja birača.

Predstavnici partija čiji su se bilbordi našli na meti nesavjesnih pojedinaca, navode da je riječ o vandalizmu. U komunalnoj policiji kažu da, za sada, nemaju saznanja ko su počinioci.

- Ličnim opažanjem smo vidjeli da se dešava permanentno da se svaki novi bilbord koji osvane ili se obnovi, pršće drugom bojom i u različito vrijeme. Ni radnici Centra javne bezbjednosti nisu nam do sada donijeli konkretne podatke o počiniocima - kaže Goran Pisić, načelnik Komunalne policije Zvornik.

Nadležni iz Komunalne policije napominju da će kada počinioci budu identifikovani, biti pokrenuta prekršajna i krivična odgovornost.