latinica  ћирилица
31/10/2016 |  11:58 | Autor: RTRS

U Zrenjaninu dvije zgrade nose naziv poznatih srpskih pjevačica

Ovu informaciju prvo su dali iz Elektrodistribucije, u čijem je zvaničnom obavještenju o isključenjima struje navedeno da električnu energiju neće imati i zgrada "Lepa Lukić"
Zrenjanin (Foto: Google maps) -
Zrenjanin (Foto: Google maps)

Svim građanima Zrenjanina, a i šire, poznat je podatak da u tom gradu postoji stambena zgrada koja je 80-ih godina dobila ime Lepa Brena, ali je nova vijest da je ona nedavno dobila i konkurenciju u vidu druge pjevačice.

Riječ je o novoimenovanoj zgradi "Lepa Lukić".

Naime, ovu informaciju prvo su dali iz zrenjaninske Elektrodistribucije, u čijem je zvaničnom obavještenju o isključenjima struje navedeno da električnu energiju neće imati i zgrada “Lepa Lukić“.

U telefonskom razgovoru sa osobom zaduženom za informacije, portal zrenjaninski.com je dobio odgovor da je u pitanju nova zgrada, odmah pored “Lepe Brene“. Malo se i začudila ta osoba, kaže, “pa kako to ne znate.“

Ovaj zrenjaninski portal navodi i da u Mjesnoj zajednici “Dositej Obradović“ – kažu, prvi put čuju za zgradu “Lepa Lukić“, ali i da im je simpatično.

O podatku da se ova zgrada tako zove nisu ništa znali ni gradski hroničari, a i u marketu, koji se nalazi u samoj zgradi, nisu čuli da se zgrada zove “Lepa Lukić“.

Izvor: Telegraf.rs