latinica  ћирилица
01/11/2016 |  16:42 ⇒ 02/11/2016 | 09:27 | Autor: RTRS

RTRS i u oktobru najgledaniji u Srpskoj (FOTO / VIDEO)

Program Radio televizije Republike Srpske i u oktobru je bio najgledaniji u Srpskoj. Prema podacima Agencije "Audience Measurement" udio u gledanosti RTRS-a bio je 15,38.
Gledanost televizija - Oktobar 2016. - Foto: RTRS
Gledanost televizija - Oktobar 2016.Foto: RTRS

Tako smo i dalje zadržali prvo mjesto u gledanosti od početka godine.Najgledaniji smo televizija iz Republike Srpske na nivou BiH. U prošlom mjesecu naš Јutarnji program i Vikend jutro daleko su ispred ovakvih emisija drugih medijskih kuća u Srpskoj. 

Osamnaest dana u oktobru, prema mjerenjima agencije "Audience Measurement", imali smo najveću gledanost u odnosu na druge televizije u Republici Srpskoj.

To nas je na kraju prošlog mjeseca svrstalo na vodeće mjesto sa udjelom u gledanosti od 15,38. Naša najgledanija emisija u oktobru bila je otvoreni program Izborna noć, posvećena lokalnim izborima 2. oktobra.

Na drugom mjestu su Dnevnik 2 i Dnevnik plus. Od sedmičnih emisija najgledaniji je Pečat sa šerom 16,22. Prate ga Telering, Aspekt i Ljudovanje.

Ovi rezultati gledanosti još jednom su potvrdili da je RTRS za prvih deset mjeseci ove godine najgledanija televizija u Srpskoj sa šerom 16,08.

Rezultati pokazuju da ste se najčešće budili uz jutarnji program naše televizije. Јutarnji program i Vikend jutro sa gledanošću 35,5 i 23,08 daleko su ispred emisija ovog tipa drugih televizija u Srpskoj.

I u BiH imamo zavidan rezultat. Radio televizija Republike Srpske nalazi se među prve četiri medijske kuće po gledanosti u Bosni i Hercegovini, a od televizija iz Srpske prvi smo na BH nivou.

Hvala što ste nam i prošlog mjeseca ukazali svoje povjerenje.