latinica  ћирилица
20/01/2017 |  13:13 | Autor: RTRS

Јahorina na listi neobičnih skijaških destinacija

Britanski portal "Biznis insajder" uvrstio je Јahorinu među 17 neobičnih skijaških destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Јahorina".
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

Britanski portal ističe blizinu sarajevskog aerodroma, te samog grada Sarajeva kao dodatnu prednost, inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada BiH.

"U direktnom kontaktu sa gostima saznajemo da mnogi od njih donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta", navodi se u saopštenju Olimpijskog centra "Јahorina".

Atraktivne ski-staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnos cijene i kvaliteta, kako smještaja, tako i ski-karata, te gostoprimstvo našeg naroda prednosti su Јahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca.

U saopštenju se ističe da ovakva priznanja daju dodatnu obavezu da turistička ponuda ovog centra bude upotpunjena i učinjeni maksimalni napori da očekivanja inostranih gostiju budu ispunjena prilikom dolaska na ovu olimpijsku planinu.

Osim Јahorine, britanski portal predstavio je skijališta u Škotskoj, Sloveniji, Libanu, Iranu, Švedskoj, Avganistanu, Kazahstanu, Sjevernoj Koreji, Јužnoj Koreji, Indiji, Јapanu, Pakistanu, Australiji, Novom Zelandu i Antartiku.

Izvor: SRNA