latinica  ћирилица
17/02/2017 |  19:45 ⇒ 20:01 | Autor: RTRS

Јokić pred Ol-star: Razbićemo Amerikance

Nikola Јokić iz dana u dan oduševljava košarkašku javnost širom svijeta, fenomenalnim partijama u dresu Denver Nagetsa.
Nikola Јokić (Foto:nbaserbia.com) -
Nikola Јokić (Foto:nbaserbia.com)

Osim izvanrednim partijama i potezima atipičnim za jednog centra, mlađani Somborac pažnju na sebe skreće i načinom na koji se ponaša kada je pred diktafonima i kamerama, odnosno svojom neposrednoćšu i dječačkim duhom.

Osim naslovnih strana i pohvala legendi iz gotovo svih perioda najjače lige svijeta, Nikola je zaslužio poziv i za svoj drugi uzastopni Ol-star, koji je na programu narednog vikenda u Nju Orleansu.

Јokić će umjesto povrijeđenog DŽoela Embida nastupiti u takmičenju "Skills Challenge", a biće i dio "Tima svijeta" za utakmicu "Zvijezda u usponu", kojoj će protivnik biti "Tim Amerika".

"Prije svega, srećan sam što sam ovdje sa svim ovim kul momcima. Sjajan je osjećaj biti okružen najboljima, a na nama je da se potrudimo da se zabavimo i uživamo u vikendu", rekao je Јokić i onda dobio pitanje od novinara da li smije da da prognozu pred okršaj sa Amerikancima.

"Razbićemo ih".

"'Skills Challenge" na programu je dva časa poslije ponoći, u noći između subote i nedjelje, dok se duel između "Tima svijeta" i "Tima Amerika" igra noć ranije.

Izvor: B92