latinica  ћирилица
27/02/2017 |  10:18 | Autor: RTRS

Tekvondoisti "Prnjavora" osvojili 15 medalja

Članovi Tekvondo kluba "Prnjavor" osvojili su 15 medalja na dvodnevnom međunarodnom turniru koji je prošlog vikenda održan u Bačkoj Topoli.
Čalnovi Tekvando kluba Prnjavor - Foto: SRNA
Čalnovi Tekvando kluba PrnjavorFoto: SRNA

U konkurenciji takmičara iz 12 zemalja, tekvondoisti iz Prnjavora osvojili su šest zlatnih, tri srebrne i šest bronzanih medalja.

Kod mlađih takmičara, Miloš Šljivić osvojio je dvije bronze u borbama i formama, a Nemanja Tomašević jednu bronzanu medalju u borbama.

Sava Njegovan je u juniorskoj konkurenciji osvojio dvije zlatne medalje, u borbama i formama.

Zlatne medalje u borbama i bronze u formama osvojili su Elda Mešić i Milan Stojanović, dok je Marina Popović osvojila srebrnu medalju u borbama i bronzanu medalju u disciplini forme.

Prnjavorski tekvondoisti postigli su dobre rezultate i u seniorskoj konkurenciji, gdje je Јovana Njegovan osvojila zlatnu medalju u formama i srebrnu medalju u borbama, Aleksandar Fešiš srebro u kategoriji do 64 kilograma, a Stefan Fešiš zlatnu medalju u kategoriji do 71 kilogram.

Naredni nastup članovi Tekvondo kluba "Prnjavor" imaće na domaćem terenu, gdje će biti domaćini 15. "Prnjavor opena", međunarodnog turnira koji će biti održan 11. i 12. marta u Sportskoj dvorani "Sloga".

Izvor: SRNA