latinica  ћирилица
28/02/2017 |  09:17 ⇒ 10:23 | Autor: RTRS

Kalifornija- U padu cesne četiri žrtve, petoro nestalih (VIDEO)

Četiri osobe su poginule, a najmanje pet se vode kao nestale nakon što se mali avion Cesna 310 srušio na dvije kuće u Riversajdu, nedaleko od Los Anđelesa.
Srušio se mali avion u Kaliforniji - Foto: Screenshot/YouTube
Srušio se mali avion u KalifornijiFoto: Screenshot/YouTube

Avion se srušio pod nerazjašnjenim okolnostim" ubrzo po polijetanju, rekao je portparol federalne administracije za avijaciju Јan Gregor za AFP.

 Šef vatrogasne službe Majkl Mur rekao je novinarima da je pet osoba bilo u avionu koji se raspao na dva dijela kada je pao na kuće gdje su u tom trenutku, kako se vjeruje, bili stanari.

Djevojčica, koja je ispala iz aviona, preživjela je sa manjim povredama, dok je jedan muškarac koji je bio u jednoj od kuća u kritičnom stanju.

Šef vatrogasne službe Majkl Mur rekao je novinarima da je pet osoba bilo u avionu koji se raspao na dva dela kada je pao na kuće gde su u tom trenutku, kako se veruje, bili stanari. Devojčica, koja je ispala iz aviona, preživela je sa manjim povredama, dok je jedan muškarac koji je bio u jednoj od kuća u kritičnom stanju.

Spasioci tragaju za još petoro ljudi, dodao je Mur. Prema njegovim rečima, nije poznato da li je četvoro poginulih bilo u avionu ili na zemlji.

Spasioci tragaju za još petoro ljudi, dodao je Mur.

Prema njegovim riječima, nije poznato da li je četvoro poginulih bilo u avionu ili na zemlji.

Izvor: Tanjug