latinica  ћирилица
27/03/2017 |  20:02 | Autor: RTRS

Donald: Kapitenska traka mi je mnogo značila

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da mu je bila čast da ponese kapitensku traku na prijateljskoj utakmici sa moskovskim Spartakom.
Donald Mičel (FOTO: Wikipedia) -
Donald Mičel (FOTO: Wikipedia)

On je dodao da će se uvijek, sa trakom ili bez nje, truditi da pruži najbolju partiju.

"Bio sam pomalo iznenađen i naravno da mi je bila čast da ponesem kapitensku traku. Doduše, bio kapiten ili ne, igrao sa trakom ili bez nje, uvijek se trudim da pružim najbolju moguću partiju i da budem neko kome će saigrači vjerovati na terenu", rekao je Donald.

"Svoju igru uvijek podređujem ekipi. Naravno, kapitenska traka mi je mnogo značila. Nisam siguran da li mi je trener dao traku zbog broja utakmica ili moje uloge na terenu, ali svakako mi predstavlja veliku satisfakciju", dodao je Holanđanin.

Fudbaleri Zvezde pobijedili su u subotu Spartak iz Moskve sa 2:1 u prijateljskoj utakmici.

"Bila je odlična atmosfera, dobra i kvalitetna utakmica. Spartak je veoma dobar tim i obje ekipe su prikazale dobar fudbal. Vjerujem da su navijači bili zadovoljni i našom igrom i rezultatom", rekao je Donald.

Naredne nedjelje crveno-bijeli će odigrati čak tri utakmice, jer slijedi i četvrtfinale Kupa Srbije.

"Biće teško jer, kao što sam uvijek i govorio, svi se trude da igraju protiv nas dobro. Zato ne smijemo da se opuštamo, želim da se zajedno pripremamo i zajedno bijemo bitke na terenu kako bismo imali što više bodova pred početak plej-ofa koji je jako važan. Očekujem da pobjeđujemo, ali pobjede moramo zaslužiti na terenu", rekao je fudbaler Zvezde.

Izvor: b92