latinica  ћирилица
18/04/2017 |  10:40 | Autor: RTRS

Paunović preporodio Čikago, stižu i priznanja

Fudbalski Klub Čikago Fajer odlično je počeo novu sezonu. Najnovija pobkeda od 3:0 protiv Nju Inglanda tokom vikenda oduševila je navijače na njihovom stadionu u čikaškom naselju Bridžvju.
Veljko Paunović - Foto: TANЈUG
Veljko PaunovićFoto: TANЈUG

Veljko Paunović je tim sa dna Istočne Konferencije već popeo na treće mesto. A sada je za Paunovića stiglo i novo priznanje - on će predvoditi ekipu MLS lige na fudbalskom spektaklu protiv Real Madrida drugog avgusta u Čikagu.

Veljko Paunović kaže: "Svakako da je velika čast za mene da sam izabran, u stvari da je Čikago izabran za tako jedan veliki fudbalski spektakl koji treba da se igra protiv Real Madrida. Velika čast i isto tako jedna specijalna utakmica s obzirom da igramo protiv gradskog rivala mog bivšeg kluba Atletiko Madrida, i u meni svakako budi puno osjećanja tako jedan veliki protivnik i velika utakmica. Naravno, isto je velika stvar biti na čelu i selektirati najbolje igrače iz naše lige."

Meč protiv španskog tima igra će se na stadionu "Soldžer Fild" u centru grada i prenosiće se preko televizije u 170 zemalja svijeta. Pitamo Paunovića hoće li u američkom timu biti i igrača Čikago Fajera, kao što je Bastijan Švajnštajger.

On odgovara: "Јoš uvijek ima vremena, o tome ćemo razgovarati, ali svakako da može već da se pretpostavi koji igrači će biti na tom, da kažem, spisku."

Јos jedna pobjeda i golovi koje su postigli novi igrači Nemanja Nikolić i Bastijan Švajnštajger pokazuju da strategija trenera Veljka Paunovića za sada daje željene rezultate.

Izvor: RTS